top of page
darling.jpg

At Mommy's

Begonnen als Cake business tot Party evenementen bedrijf!

Ontdek ons verhaal en de passie achter At Mommy's. Feestelijke lekkernijen en betoverende party styling & planning. Lees onze verhaal, missie of klik op de contact knop voor onze contact pagina.

Innovatie

We houden de laatste trends en technieken bij om je de nieuwste ervaring te leveren

Kwaliteit

Hoogwaardige diensten met aandacht voor elk detail voor een foutloos resultaat

Maatwerk

Op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw visie en stijl

Klantgerichtheid

We luisteren naar jouw wensen en betrekken je bij elke stap

Innovatie

We houden de laatste trends en technieken bij om je de nieuwste ervaring te leveren

Officiële At Mommys banner.jpg

Ons
Verhaal

Leer ons kennen

Bij At Mommy's begonnen we met cupcakes en breidden al snel uit naar taarten. Toen we werden overgehaald om ook feestversiering aan te bieden, begon ons avontuur in party styling.

Onze heerlijke lekkernijen en creatieve decoraties vormen een geweldige combinatie. Nu stylen en plannen we complete feestjes.

 

Welkom bij At Mommy's!

Onze missie

Bij At Mommy's streven we ernaar om alle aspecten van een feest zelf te kunnen verzorgen, van het maken van heerlijke sweets tot het regelen van de perfecte feestlocatie!

 

Ons doel is om een alles-in-één oplossing te bieden, zodat jij je kunt focussen op het genieten van je speciale evenement.

Met onze verleden in het maken van honderden taarten en cupcakes, weten we hoe belangrijk smaak en presentatie is voor een evenement. 

Of het nu gaat om het creëren van een thema, het ontwerpen van uitnodigingen, het selecteren van decoraties of het regelen van de ideale feestlocatie, wij nemen het allemaal uit handen!

Bij At Mommy's hoef je je geen zorgen te maken over het zoeken naar verschillende leveranciers. Wij bieden een complete dienstverlening, zodat je met vertrouwen kunt achteroverleunen en genieten van een feest dat tot in de puntjes is verzorgd.

Officiële At Mommys Logo - achtergrond wit copy s.jpg

Openingstijden

Contact

Bel of App ons: +31 6 23053764

Mail ons: info@atmommys.nl

Maandag
Dinsdag
Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 -
21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

10:00 - 21:00

Adres

Almere Stad, Flevoland

Snelle vraag stellen?

Hoe het werkt

Hoogwaardige diensten met aandacht voor elk detail voor een foutloos resultaat

Hoe het werkt

Hoogwaardige diensten met aandacht voor elk detail voor een foutloos resultaat

IMG_2456_edited.jpg

Persoonlijk gesprek

We hebben een persoonlijk gesprek waarin we jouw partystylingwensen doornemen en je speciale verzoeken en thema's kunt delen.

 • Hoe gaan jullie te werk?
  Bij At Mommy's volgen we een gestructureerde aanpak voor het plannen en uitvoeren van evenementen. We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw wensen en budget te bespreken. Vervolgens ontwikkelen we een uniek concept en stellen we een gedetailleerd plan op. Op de dag van het evenement zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering en nemen we de nazorg op ons. Ons doel is om jouw visie werkelijkheid te laten worden en een onvergetelijke ervaring te creëren. Neem contact met ons op voor meer informatie!
 • Kunnen jullie binnen een specifiek budget werken en hoe gaan jullie hiermee om?
  Zeker! Bij At Mommy's kunnen we werken binnen jouw specifieke budget. We bespreken graag jouw budget en wensen om creatieve en gepersonaliseerde opties voor te stellen die passen binnen jouw financiële mogelijkheden. Ons doel is om een prachtige en betaalbare feestervaring te creëren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en magie van jouw evenement.
 • Kunnen jullie ook zorgen voor uitnodigingen, menukaarten, tijdschema's en meer?
  Absoluut! Bij At Mommy's kunnen we ook zorgen voor uitnodigingen, menukaarten, tijdschema's en meer! We begrijpen dat deze details belangrijk zijn om jouw evenement compleet te maken. Op onze Partyplanning-pagina vind je meer informatie over de diensten die we aanbieden. Je kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie en om je specifieke wensen te bespreken. We staan klaar om je te helpen bij het verzorgen van alle benodigdheden voor een perfect gepland feest!
 • Waarom kies ik voor At Mommy's?
  Alle opdrachten verzorgen wij met zorg en liefde en zo benaderen wij onze klanten. Wij snappen dat het spannend kan zijn om de decoratie uit te besteden. Daarom houden we je betrokken en zijn we vanaf ons eerste gesprek tot kort na je feestje direct persoonlijk bereikbaar via telefoon en Whatsapp. We maken van de voorbereiding al een feestje! Wij laten graag onze professionele decoraties (te zien op onze Instagram en Facebook) voor zichzelf spreken. En natuurlijk de reviews van onze klanten op Google en Facebook. We nodigen je uit om vrijblijvend contact op te nemen en het zelf te ervaren. Oja, goed om te weten is dat ook de mannen achteraf blij zijn met de door ons geleverde partystyling ;-)
 • Ik wil een cultuur/thema feest (Bigi Jari, Eid Al-Fitr, Henna, etc)
  Bij At Mommy's is geen thema te wild of te gek! We leveren maatwerk en passen de decoratie prachtig aan op jouw budget. Of je nu een nieuw thema wilt of een originele twist op een bekend thema, wij zorgen ervoor. Kijk voor inspiratie onder Partystyling of bekijk voorbeelden op onze sociale media. Neem direct contact met ons op voor prijsinformatie. We helpen je graag om jouw feest tot een succes te maken!
 • Hoe lang van tevoren moeten we contact opnemen om te boeken?
  Het is raadzaam om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen, vooral als je een boeking voor het weekend overweegt. Bij At Mommy's zijn weekenden vaak drukbezet vanwege de populariteit van feesten en evenementen in die periode. Om ervoor te zorgen dat we beschikbaarheid hebben en voldoende tijd hebben om alle details van je evenement te bespreken, raden we aan om minimaal twee weken van tevoren contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we samenwerken om jouw droomfeest tot een succes te maken, zelfs tijdens drukke weekendperiodes!
 • Hoeveel kost een versiering die er ongeveer hetzelfde uitziet als wat ik heb gezien?
  De kosten van een versiering die er ongeveer hetzelfde uitziet als wat je hebt gezien, kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de versiering, het gekozen thema, de gebruikte materialen en eventuele extra toevoegingen. Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, raden we je aan om direct contact met ons op te nemen en jouw specifieke wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen we een gepersonaliseerde offerte voor je opstellen die past bij jouw budget.
 • Kunnen jullie ook zorgen voor catering en entertainment voor het feest?
  Absoluut! Bij At Mommy's kunnen we niet alleen zorgen voor prachtige decoraties, maar ook voor catering en entertainment om jouw feest compleet te maken! We hebben een uitgebreid netwerk van professionele cateraars en entertainers die we kunnen inschakelen om aan jouw wensen te voldoen. Neem een kijkje op onze Partyplanning-pagina voor meer informatie en ontdek hoe we jouw feest tot in de puntjes kunnen verzorgen!
 • Ik zie mijn vraag niet in de lijst staan!
  Geen zorgen! Als je vraag niet in de lijst staat, betekent dat niet dat we je niet kunnen helpen. Neem alsjeblieft direct contact met ons op voor meer informatie en om je specifieke vraag te bespreken. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat jouw feest tot in de puntjes wordt verzorgd!

Veel gestelde vragen

WE SAY IT'S HANDCRAFTED,
BUT REALLY IT COMES
FROM THE HEART

Neem niet alleen ons woord ervoor.
Vertrouw op onze klanten

GIF.gif
IMG_8975.jpg
20220924_201641.jpg

Verrassende Sweet Table

Voor Naomi was het een plezier om dit te maken. We hebben het verjaardag georganiseerd en  verrast met een versierde Sweet Table.

Van onze Partyplanning + Sweets diensten

Ik ben zeer tevreden over de service van At Mommy's. Van organiseren van feesten tot aan de taarten/cupcakes, alles is goed geregeld.

Naomi

gemiddelde waardering 5 uit 5
kisspng-google-logo-5b02bbe210fa26.4684376415269058260696.png

Ons serviceaanbod

rev-slider-1.png
20211227_113752.jpg
Partying
20240521_201425.jpg
Zakelijk.jpg

Vraag nu jouw droomfeest aan!

bottom of page