top of page
Cutting Ribbon

At Mommy's

Jouw moment om te schitteren!

Bij At Mommy's creëren we een onvergetelijke dag voor jou en je gasten met een complete en stijlvolle sfeerbeleving. We streven naar de WOW-factor, gebaseerd op jouw wensen en budget.

Vraag nu eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan! We kijken ernaar uit om van je te horen en maken graag jouw feestelijke visie werkelijkheid.

Vraag naar onze prijzen!

Bij "Samengesteld pakket" of "Losse decoraties" horen we graag welk pakket of decoratie onder het kopje "Wensen" 

Geen spam, beloofd! Ons privacy beleid

De prijslijst is opgevraagd! Bekijk je mail voor de bevestiging

Check ook je spamfolder

Innovatie

We houden de laatste trends en technieken bij om je de nieuwste ervaring te leveren

Kwaliteit

Hoogwaardige diensten met aandacht voor elk detail voor een foutloos resultaat

Maatwerk

Op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw visie en stijl

Klantgerichtheid

We luisteren naar jouw wensen en betrekken je bij elke stap

Innovatie

We houden de laatste trends en technieken bij om je de nieuwste ervaring te leveren

Hoe het werkt

Hoogwaardige diensten met aandacht voor elk detail voor een foutloos resultaat

Hoe het werkt

Hoogwaardige diensten met aandacht voor elk detail voor een foutloos resultaat

IMG_2456_edited.jpg

Persoonlijk gesprek

We hebben een persoonlijk gesprek waarin we jouw partystylingwensen doornemen en je speciale verzoeken en thema's kunt delen.

At Mommy's: Jouw Partner voor Opvallende Party Styling op Bedrijfsevenementen!

Bij At Mommy's begrijpen we jouw zakelijke evenementen.

Bij At Mommy's begrijpen we dat de juiste sfeer en uitstraling essentieel zijn om indruk te maken op jouw zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, productlancering, conferentie of jubileumviering, onze ervaren team van party stylisten staat klaar om jouw visie tot leven te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Professionele styling voor een onderscheidend resultaat.

Met oog voor detail en creatieve flair zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsevenement een professionele en stijlvolle uitstraling heeft. Van thematische decoraties en verlichting tot gepersonaliseerde branding en op maat gemaakte signage, wij zorgen voor een samenhangend en indrukwekkend geheel dat jouw gasten zal verrassen en inspireren.

Flexibele aanpak voor jouw unieke behoeften.

Onze flexibele aanpak stelt ons in staat om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Of je nu een formele en elegante setting wilt creëren of juist een levendige en feestelijke sfeer wenst, wij passen onze styling aan op basis van jouw bedrijfscultuur, doelstellingen en thema.

Een zorgeloze ervaring van begin tot eind.

Laat ons de stress en logistiek van het plannen en uitvoeren van jouw bedrijfsevenement uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op het bereiken van jouw zakelijke doelen. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit zorgen wij voor een naadloze en professionele uitvoering van begin tot eind.

Til jouw bedrijfsevenement naar nieuwe hoogten

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijfsevenement naar nieuwe hoogten kunnen tillen met onze indrukwekkende party styling diensten. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die jouw bedrijf in de schijnwerpers zet!

Neem niet alleen ons woord ervoor.
Vertrouw op onze klanten

GIF.gif
IMG_8975.jpg
20220924_201641.jpg

Verrassende Sweet Table

Voor Naomi was het een plezier om dit te maken. We hebben het verjaardag georganiseerd en  verrast met een versierde Sweet Table.

Van onze Partyplanning + Sweets diensten

Ik ben zeer tevreden over de service van At Mommy's. Van organiseren van feesten tot aan de taarten/cupcakes, alles is goed geregeld.

Naomi

gemiddelde waardering 5 uit 5
kisspng-google-logo-5b02bbe210fa26.4684376415269058260696.png

Ons serviceaanbod

rev-slider-1.png
20211227_113752.jpg
Partying
20240521_201425.jpg
Zakelijk.jpg

WE SAY IT'S HANDCRAFTED,
BUT REALLY IT COMES
FROM THE HEART

Vraag nu jouw droomfeest aan!

 • Hoe gaan jullie te werk?
  Bij At Mommy's volgen we een gestructureerde aanpak voor het plannen en uitvoeren van evenementen. We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw wensen en budget te bespreken. Vervolgens ontwikkelen we een uniek concept en stellen we een gedetailleerd plan op. Op de dag van het evenement zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering en nemen we de nazorg op ons. Ons doel is om jouw visie werkelijkheid te laten worden en een onvergetelijke ervaring te creëren. Neem contact met ons op voor meer informatie!
 • Kunnen jullie binnen een specifiek budget werken en hoe gaan jullie hiermee om?
  Zeker! Bij At Mommy's kunnen we werken binnen jouw specifieke budget. We bespreken graag jouw budget en wensen om creatieve en gepersonaliseerde opties voor te stellen die passen binnen jouw financiële mogelijkheden. Ons doel is om een prachtige en betaalbare feestervaring te creëren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en magie van jouw evenement.
 • Kunnen jullie ook zorgen voor uitnodigingen, menukaarten, tijdschema's en meer?
  Absoluut! Bij At Mommy's kunnen we ook zorgen voor uitnodigingen, menukaarten, tijdschema's en meer! We begrijpen dat deze details belangrijk zijn om jouw evenement compleet te maken. Op onze Partyplanning-pagina vind je meer informatie over de diensten die we aanbieden. Je kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie en om je specifieke wensen te bespreken. We staan klaar om je te helpen bij het verzorgen van alle benodigdheden voor een perfect gepland feest!
 • Waarom kies ik voor At Mommy's?
  Alle opdrachten verzorgen wij met zorg en liefde en zo benaderen wij onze klanten. Wij snappen dat het spannend kan zijn om de decoratie uit te besteden. Daarom houden we je betrokken en zijn we vanaf ons eerste gesprek tot kort na je feestje direct persoonlijk bereikbaar via telefoon en Whatsapp. We maken van de voorbereiding al een feestje! Wij laten graag onze professionele decoraties (te zien op onze Instagram en Facebook) voor zichzelf spreken. En natuurlijk de reviews van onze klanten op Google en Facebook. We nodigen je uit om vrijblijvend contact op te nemen en het zelf te ervaren. Oja, goed om te weten is dat ook de mannen achteraf blij zijn met de door ons geleverde partystyling ;-)
 • Ik wil een cultuur/thema feest (Bigi Jari, Eid Al-Fitr, Henna, etc)
  Bij At Mommy's is geen thema te wild of te gek! We leveren maatwerk en passen de decoratie prachtig aan op jouw budget. Of je nu een nieuw thema wilt of een originele twist op een bekend thema, wij zorgen ervoor. Kijk voor inspiratie onder Partystyling of bekijk voorbeelden op onze sociale media. Neem direct contact met ons op voor prijsinformatie. We helpen je graag om jouw feest tot een succes te maken!
 • Hoe lang van tevoren moeten we contact opnemen om te boeken?
  Het is raadzaam om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen, vooral als je een boeking voor het weekend overweegt. Bij At Mommy's zijn weekenden vaak drukbezet vanwege de populariteit van feesten en evenementen in die periode. Om ervoor te zorgen dat we beschikbaarheid hebben en voldoende tijd hebben om alle details van je evenement te bespreken, raden we aan om minimaal twee weken van tevoren contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we samenwerken om jouw droomfeest tot een succes te maken, zelfs tijdens drukke weekendperiodes!
 • Hoeveel kost een versiering die er ongeveer hetzelfde uitziet als wat ik heb gezien?
  De kosten van een versiering die er ongeveer hetzelfde uitziet als wat je hebt gezien, kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de versiering, het gekozen thema, de gebruikte materialen en eventuele extra toevoegingen. Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, raden we je aan om direct contact met ons op te nemen en jouw specifieke wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen we een gepersonaliseerde offerte voor je opstellen die past bij jouw budget.
 • Kunnen jullie ook zorgen voor catering en entertainment voor het feest?
  Absoluut! Bij At Mommy's kunnen we niet alleen zorgen voor prachtige decoraties, maar ook voor catering en entertainment om jouw feest compleet te maken! We hebben een uitgebreid netwerk van professionele cateraars en entertainers die we kunnen inschakelen om aan jouw wensen te voldoen. Neem een kijkje op onze Partyplanning-pagina voor meer informatie en ontdek hoe we jouw feest tot in de puntjes kunnen verzorgen!
 • Ik zie mijn vraag niet in de lijst staan!
  Geen zorgen! Als je vraag niet in de lijst staat, betekent dat niet dat we je niet kunnen helpen. Neem alsjeblieft direct contact met ons op voor meer informatie en om je specifieke vraag te bespreken. We staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat jouw feest tot in de puntjes wordt verzorgd!

Veel gestelde vragen

Snelle vraag stellen?

bottom of page